Aktiviteter

Golf
Ørnhøj Golfklub ligger kun 3.5 km fra Gultentorp Bed&Breakfast, og har du mod på en hel Golf oplevelse ligger vi også i rimelig afstand til både Aalborg Golfklub, Rold Skov Golfklub, Sebber Golfklub og Himmlerland Golf & Country Club

Mountain Bike
Perfekt base for MTB. Der er 3 spor inden for 5 min. Kongshøj, Poulstrup, og Lundby Krat.  Lidt længere væk, 20 minutter i bil, finder man Hammer Bakker og Rold Skov. Der tilbydes adgang til værksted og opbevaring. For begynder, kan vi hjælpe med at arranger instruktør og cykeludlejning, så man får en sikker start. Ønskes der en madpakke til udflugten, er det også noget vi gerne hjælper med.

Poulstrup Sø
Poulstup Sø er et fantastisk område til vandreture - her kan du i sæsonen finde dejlige svampe, store hindbær og brombær eller plukke dejlige æbler fra selvsåede æbletreæer. Det er muligt at bestille en madkurv til turen hvis I får lyst til en dag i det grønne.

På cykel i Nordjylland.
Små veje , kuperet terræn og smuk natur gør området omkring Gultentorp til et yndet mål for cyklister.
Bor du på Gultentorp Bed&Breakfast, har du mulighed for at tage en dag på cykel. Vi har 2 voksen og 2 børnecykler, som vi lejer ud på dagsbasis.
Pris: 50,- pr. dag.

Gigantium kultur- og idrætscenter
Ligger blot 7 minutters kørsel fra Gultentorp B&B, så skal du til koncert bor du godt og billigt på Gultentorp Bed&Breakfast.

Sportsridestævner
Sportsrideklubben Aalborg ligger meget tæt på Gultentorp B&B.
Skal du til stævne med brug for overnatning, så book dit ophold allerede i dag.

Shopping:
Bilka, Ikea, Elgiganten og 100-vis af andre store og små butikker er samlet i City Syd - Aalborg. Vi bor 5 min. kørsel fra Aalborgs største shopping center. Vi kender "bagvejen", så du undgår den værste trafik.